Špatně čteš. Prague pride je v článku taky zmíněn, viz věta "z nichž se jedni promořovali bez roušek na alegorických vozech".hobbyrobot píše: ↑26. 10. 2020, 6:36Zvláštní, jak někoho strašně pálí tříhodinový happening v poslední červnový den na Karlově mostě ( pro frikulíny: na mostě Karla), ale týdenní srpnové pražské juchání několika tisíc buzerantů, leseb a jiných úchyláků po názvem Prague pride, kteří se pak rozjeli nejprve po celém Česku a pak i po celém světě, ho nechává ledově klidným.Mart76 píše: ↑26. 10. 2020, 12:44 https://www.expres.cz/zpravy/roman-prym ... pravy_stes
Za mne plný souhlas.
Nákaza se pořádně rozjela už začátkem srpna, ale protože je tento národ matematický negramotný, tak si málo lidí dokáže představit exponenciální růst. I Babiš s tím měl problémy.hobbyrobot píše: ↑26. 10. 2020, 6:36 Nemluvě už o tom, že nákaza se pořádně rozjela až po doručení nebalených roušek a respirátorů českým seniorům.

Já na nějaký happening na Karlově mostě kašlu, Prague Pride je mi "u prdele", ale totálně mě vytáčí, když se místo důležitých věcí řeší celý den hovadiny typu "Prymula šel 4 metry bez roušky v noci po ulici, na které byl jen on, jeho řidič a fotograf ve křoví".
By mě zajímalo, jestli ten fotograf měl při tom focení taky nasazenou roušku.
Protože pokud někdo nechce nosit roušku s argumentem, že Prymula ji taky neměl, tak je takový člověk debil a plně si zaslouží být nakažen.