Zdražování elektřiny

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Odpovědět
Mart_68
Trol

9. 11. 2021, 7:54

t256 píše: 9. 11. 2021, 7:45
Mex píše: 9. 11. 2021, 6:59
t256 píše: 9. 11. 2021, 6:48 Tak to vem jinak.
Az bude rusak tvrdit ze mu kdadem plyn, tak nebude mit moznoznost nam uctovat svetove ceny :-)
Sorry, ale tuhle myšlenku nechápu...
Je mi jasny ze ty toho nechapes pomerne hodne. Nebudem se tedy zabyvat problematikou obchodu s plynem na burze v EU, tak aspon k tem SMSkam od EON aspol. Opravdu si myslis, ze kdyby to co ti cpou (nejspis fixace za soucasnych podminek) bylo tak supervyhodne pro tebe (a tedy nevyhodne pro ne) tak by ti to s takovym usilim cpali?
Zamysli se, co bys rekl?
co třeba snaha o stabilitu ceny pro obě strany, což je podstata oboustranně výhodné symbióze. Pokud ma někdo v nabídce: jsme jednoznačně nejlevnejsi oproti konkurenci, tak je něco špatně.
t256

9. 11. 2021, 8:08

Zadne firme na svete nejde o nejake vyhodne ceny pro sve zakazniky. Jde ji predevsim o to aby vydelavala. Jestli zvoli napriklad rizikovou strategii se spekulacemi na burze nebo jede "na jistotu" a s vyssimi cenami je uz jedno. Je pak na posouzeni kazdeho zakaznika aby uzavrel smlouvu s kym uzna za vhodne. A pokud toho neni schopen, at si necha stanovit opatrovnika. Neni prece mozne uplne kazdou zivotni situaci opentlovat zakony proti lidske blbosti.

Zrovna vcera byla v cernych ovcich na CT nejaka babka co si domu pozvala energosmejdy a fnukala ze je to tak malym pismem ze to neprecte ani s brejlema. Tak proc to proboha podepisuje!? I kdyz ta by to podepsala i kdyby to bylo pismenama jak vrata od stodoly.
t256

9. 11. 2021, 8:12

Mex píše: 9. 11. 2021, 7:52 K těm SMS: jenže jsou to hyeny, které cítí kořist. Takže jinou nabídku prostě nedostaneš.
Tak prosté to je.
Pokud hledas vyhodnejsi nabidku pro tebe, necekej ze ti prijde SMSkou :-)
Tak proste to je.
Mart_68
Trol

9. 11. 2021, 8:47

t256 píše: 9. 11. 2021, 8:08 Zadne firme na svete nejde o nejake vyhodne ceny pro sve zakazniky. Jde ji predevsim o to aby vydelavala. Jestli zvoli napriklad rizikovou strategii se spekulacemi na burze nebo jede "na jistotu" a s vyssimi cenami je uz jedno. Je pak na posouzeni kazdeho zakaznika aby uzavrel smlouvu s kym uzna za vhodne. A pokud toho neni schopen, at si necha stanovit opatrovnika. Neni prece mozne uplne kazdou zivotni situaci opentlovat zakony proti lidske blbosti.

Zrovna vcera byla v cernych ovcich na CT nejaka babka co si domu pozvala energosmejdy a fnukala ze je to tak malym pismem ze to neprecte ani s brejlema. Tak proc to proboha podepisuje!? I kdyz ta by to podepsala i kdyby to bylo pismenama jak vrata od stodoly.
jako vždy totálně mimo..ale nějak jsme si na tebe zvykli
podle tebe nejde žádné firmě o zákazníka, ale pouze o její zisky..tak hned fy Baťa jestli ti to něco říká, a co jiné firmy které existují 100 let na principu win/win? Třeba MC Donald, aj? Když ta cena je tak nevýhodná proč u nich denně nakupuje miliarda lidí?

sorry, ale fakt jsi jouda bez empatie
t256

9. 11. 2021, 9:22

Firme jde o dobro zakatnika :-) :-) :-)
Ty jsi tak detsky naivni :-)
Firme jde o jedine a pouze o vydelavani penez. A je jedno jestli to je Bata, McDonald nebo treba CEZ.
Manager ktery by tvrdil akcionarum ze mu nejde o vydelavani penez, by z firmy letel jak namydleny blesk.
To ze v marketingovych kecech pisou neco o dobru zakaznika apod. je hezke, jednodussi jedinci jak vidno tomu stale veri, ale s realitou to nema vubec nic spolecneho. O spokojeneho zakaznika samozrejme firmam jde, ale to s tim jak moc ho oskubou nema nic spolecneho.

Pokud se penize nemaj vydelavat, tak je to neziskovka, charita obcanske sdruzeni apod ale ne firma.
Mart_68
Trol

9. 11. 2021, 9:24

t256 píše: 9. 11. 2021, 9:22 Firme jde o dobro zakatnika :-) :-) :-)
Ty jsi tak detsky naivni :-)
Firme jde o jedine a pouze o vydelavani penez. A je jedno jestli to je Bata, McDonald nebo treba CEZ.
Manager ktery by tvrdil akcionarum ze mu nejde o vydelavani penez, by z firmy letel jak namydleny blesk.
To ze v marketingovych kecech pisou neco o dobru zakaznika apod. je hezke, jednodussi jedinci jak vidno tomu stale veri, ale s realitou to nema vubec nic spolecneho. O spokojeneho zakaznika samozrejme firmam jde, ale to s tim jak moc ho oskubou nema nic spolecneho.

Pokud se penize nemaj vydelavat, tak je to neziskovka, charita obcanske sdruzeni apod ale ne firma.
ještě něco napiš, dobře se to cte. Otevřel jsi mi oči, ten zmetek ke kterému chodím 12 let do krčmy na pivo si postavil chalupu, prostě mě okrádal.
Naposledy upravil(a) Mart_68 dne 9. 11. 2021, 9:30, celkem upraveno 1 x.
t256

9. 11. 2021, 9:30

Mart_68 píše: 9. 11. 2021, 8:47
t256 píše: 9. 11. 2021, 8:08 Zrovna vcera byla v cernych ovcich na CT nejaka babka co si domu pozvala energosmejdy a fnukala ze je to tak malym pismem ze to neprecte ani s brejlema. Tak proc to proboha podepisuje!? I kdyz ta by to podepsala i kdyby to bylo pismenama jak vrata od stodoly.
sorry, ale fakt jsi jouda bez empatie
A jak bys to chtel teda resit? Udelas zakon na nejmensi velikost pisma? Podle ceho, podle dioptrii kazdeho zakaznika? Takze bude kazdy muset pred podepsanim jakekoliv smlouvy donest lekarskou prohlidku od ocniho?
Ja jsem na podobne hnupy jiz alergicky. Kvuli takovejm blbum napriklad zakazali mobilnim operatorum smlouvy s nekolikaletym zavazkem. Mi to vyhovovalo, protoze jsem pak mel polovicni ceny nez mam ted, kdy mam moznost odejit kdy chci. Bylo to mysleno jako ochrana pitomcu kteri podepisou vsechno bez cteni.

Placat kecy o empatii dovede kazde jelito, ale reseni nenavrhne nikdo.
t256

9. 11. 2021, 9:32

Mart_68 píše: 9. 11. 2021, 9:24 ještě něco napiš, dobře se to cte. Otevřel jsi mi oči, ten zmetek ke kterému chodím 12 let do krčmy na pivo si postavil chalupu, prostě mě okrádal.
Protoze na tobe vydelaval prachy, o okradani jsem nic nepsal, o zlodejskych praktikach CEZu pisou jelita jako ty
Mart_68
Trol

9. 11. 2021, 9:33

a ti mobilní operátoři jsou v poho? Nedelaji na tebe doufám tu okrádají politiku jako ostatní hnusáci?
t256

9. 11. 2021, 9:41

Vidis ze o okradani nekoho tady meles jen ty :-)
Ja psal jen ze kvuli blbcum co jsou schopni podepsat cokoliv, platim za telefon dvojnasobek.
Chapes to?
Pekne si sedni, uklidni se a znovu si nekolikrat precti co jsem napsal.
A pripadne napis jak chces zminene pitomce nejakou direktivou ochranit, ty "empate".
Mart_68
Trol

9. 11. 2021, 10:16

t256 píše: 9. 11. 2021, 9:41 Vidis ze o okradani nekoho tady meles jen ty :-)
Ja psal jen ze kvuli blbcum co jsou schopni podepsat cokoliv, platim za telefon dvojnasobek.
Chapes to?
Pekne si sedni, uklidni se a znovu si nekolikrat precti co jsem napsal.
A pripadne napis jak chces zminene pitomce nejakou direktivou ochranit, ty "empate".
těžko se s tebou dá jednat, protože všichni jsou dle tebe buď blbci nebo jelita. To by mě zajímalo jak v tomto světě prezivas? Jinak netvrdím že mezi spoluobčany není málo blbcu, ale můj názor je ten, že nelze rezignovat na ochranu těchto spoluobčanů, protože jsme s nimi na jedné lodi a za tou empatii si stojím.
t256

9. 11. 2021, 10:24

Opet stejne placani jako s tim okradanim. Joudou s mne nazval prvni ty, takze jsem pak konverzoval na tve urovni.
A kdyz nekdo podepise papir ktery si neprecte, tak je to blbec a za tim si stojim, to se opravdu jinak nazvat neda.

Uz podruhe te vyzyvam abys prestal plane placat a napsal jak by jsi chtel nejakym narizenim tyhle pitomce ochranit.
At se muzem o necem bavit. Ja ti konkretnich prikladu nahodil dost, ty jen porad meles nicnerikajici fraze.
Mart_68
Trol

9. 11. 2021, 10:36

t256 píše: 9. 11. 2021, 10:24 Opet stejne placani jako s tim okradanim. Joudou s mne nazval prvni ty, takze jsem pak konverzoval na tve urovni.
A kdyz nekdo podepise papir ktery si neprecte, tak je to blbec a za tim si stojim, to se opravdu jinak nazvat neda.

Uz podruhe te vyzyvam abys prestal plane placat a napsal jak by jsi chtel nejakym narizenim tyhle pitomce ochranit.
At se muzem o necem bavit. Ja ti konkretnich prikladu nahodil dost, ty jen porad meles nicnerikajici fraze.
ochránil bych je tím, že bych nevydával licence hostaplerum, a stavajici držitele licenci bych monitoroval.
Milan199

10. 11. 2021, 12:21

Mart_68 píše: 9. 11. 2021, 10:36
t256 píše: 9. 11. 2021, 10:24 Opet stejne placani jako s tim okradanim. Joudou s mne nazval prvni ty, takze jsem pak konverzoval na tve urovni.

ochránil bych je tím, že bych nevydával licence hostaplerum, a stavajici držitele licenci bych monitoroval.
Nový úřad ?
Mex

10. 11. 2021, 12:46

Milan199 píše: 10. 11. 2021, 12:21 Nový úřad ?
Myslím, že úřadů máme celkem dost.
Teď ještě jak je naučit, aby poskytovaly občanům servis a ne jen buzeraci.
Trochu se zapomíná na základní pravidlo, že stát je tady pro lidi. Ne lidi pro stát.
Odpovědět

Zpět na „Prevazne nevazne“