Jekly s podélným svárem, válcované za tepla - typické pnutí
Ahoj,
dá se s relativně vysokou pravděpodobností odhadnout, co se s tímto profilem stane, až ho takto říznu (otevře se, sevře se, zůstane cca beze změny)?
Dík, T.
dá se s relativně vysokou pravděpodobností odhadnout, co se s tímto profilem stane, až ho takto říznu (otevře se, sevře se, zůstane cca beze změny)?
Dík, T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
vetšinou se zavře
Masso, stroje všemožný, autoservis, amatérské závody Nissan GTR
Pokud to lze, nech si na koncích proužky neproříznuté. Já to zkoušel z jeklu 90x90x3 a stálo to za houby - zdeformovalo se to. Když jsem nechal ty dva proužky, bylo to v poho.
nemáš lepší zvolit hliníkovej profil?
ten se bude lépe obrábět a bude "hodnější"
nebo musí být ocel? předpokládám že o cenu při takovém kousku asi nepůjde
pokud by to dělal líný hlupák jako já, nechal bych to říznout laserem a ohnout, pokud si vážíš své práce víc než třeba 100kč na hodinu tak to asi i vyjde levněji..
ten se bude lépe obrábět a bude "hodnější"
nebo musí být ocel? předpokládám že o cenu při takovém kousku asi nepůjde
pokud by to dělal líný hlupák jako já, nechal bych to říznout laserem a ohnout, pokud si vážíš své práce víc než třeba 100kč na hodinu tak to asi i vyjde levněji..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Podobný krabičky (ovládací, zásuvkový) z jeklu si dělám taky, akorát je neřežu, ale mám to tak, že instalaci provedu bokama a na ty pak dám zátky. Nic by to udělat nemělo, ty rozpěrky pro jistotu tam dáš za vteřinu.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...