to bude dodělávané, pokud tam nemáš tu přední páku, tak by tam měla být novější verze reduktoru, u novější je ale ta druhá část posuvového šroubu (tam kde není šroubovice) o něco delší právě kvůli tomu spínání a vypínání 100z kola napřímo vs reduktor, dával jsem to na youtube jako studii reduktoru, dá se to z toho pochopit.Petr60121 píše: ↑20. 1. 2024, 2:19 U mého stroje rozsyp vypadá trošku jinak, také jsem si všimnul, že vnitřní planetky kola jsou trošku většího průměru takže při nasazení na to 20z kolo se strašně kříží. To by asi vyřešilo pouhé otočení těch planetek (vnější za vnitřní) a zvenčí dát to kolo 19z.
Už teď je mi jasné, že tato moje sestava asi originální není.
Nebo ještě sehnat to 19z kolečko z nového provedení a z toho, co mi zbude bych si zhotovil to 20z vnější kolo.
Jenom mi pořád nejde do hlavy jak to asi ten předchozí majitel myslel.
Děkuji moc zkusím jedno z toho někde sehnat.
Pro mě o dost jednodušší by bylo sehnat to 19z kolečko vnější, ale bohužel nemám děličku ani odvalovačku.
pokud bys to chtěl provozovat takhle, tak bys musel při řezání závitů vždycky ten reduktor sundat a dát napřímo kolo 100z s perem ale fungovat to bude, to pevné kolo 19z s těmi průměry 30/32mm novější verze mám, tohle co tam máš je evidentně blbě podle těch očesaných zubů
stačí jen poslat SZ