MN80.-typy,rady,fotky
-
Nieje zač, nech ti sústruh robí radosť a dobre slúži!
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
EDIT, beru zpět co jsem napsal před chvílí (vycházel jsem z částečných informací). V rámci detailnější rozboru po zaslání nákresu bude asi vše jinak. omluva.
Prosím o radu. Vnější závit, průměr 9,7 mm, tedy nejspíš jde o G1/8? (zátka na karbecu AMAL, k dispozici mám pouze nákres a oměření od kamaráda co uvádím). Jde tento závit nastavit vhodnou skladbou kol na MN80ce? Pakliže ano, jaké. děkuji.
Prosím o radu. Vnější závit, průměr 9,7 mm, tedy nejspíš jde o G1/8? (zátka na karbecu AMAL, k dispozici mám pouze nákres a oměření od kamaráda co uvádím). Jde tento závit nastavit vhodnou skladbou kol na MN80ce? Pakliže ano, jaké. děkuji.
ono to tak bude, další díly z karbecu se objednávali z anglie a taky tam byly imperiální míry. Jelikož jsem na toto blbej, prosím, je možno tento zívit poskládat na MNce? a z jakých kol? (pak vyvstane otázka, kdo spáchá potřebná kola :c) ) díky
Ahoj podle tabulek ma zavit G1/8, 28 chodu na palec. Poskladas to z kol 25, 70, 55, 65.
ja bych kola pro jednorazove pouziti vytiskl, uz jsem je tiskl z PETG a kola vydrzela pekne.
Druha moznost je si to zpocitat z kol co mas a vytisknout treba jen jedno, podle vzorce A/B * C/D = (10*11)/(B/1”*13)
ja bych kola pro jednorazove pouziti vytiskl, uz jsem je tiskl z PETG a kola vydrzela pekne.
Druha moznost je si to zpocitat z kol co mas a vytisknout treba jen jedno, podle vzorce A/B * C/D = (10*11)/(B/1”*13)